HALO DESIGN

Hvis du ikke allerede kender Halo Design så kan du hurtig se når du kører ned af vores side at de laver nogle utrolig flotte lamper med et skandinavisk udtryk som klart kan ses i deres design. Halo Design prøver konstant at genopfinde deres designsprog ved at implementere nutidige og bæredygtige materialer! Ved samtidig at holde deres unikke æstetik til overkommelige priser.

Men lys er mere end bare et godt design, det er følelser som venskab, kærlighed og hygge! Og som Halo Designs eget manifest siger – Vi laver lys for at du kan føle dig hjemme!

Halo Design blev grundlagt i København i 1994 af den danske iværksætter, Michael Waltersdorff. Han havde et mål fra starten om at udforske den nordiske og danske oprindelse både som designere men også helt basalt. Det har Halo Design lykkes med ved deres helt egen og unikke udtryk på det globale marked.

Så om du vil have en væglampe, loftslampe, gulvlampe, eller noget helt andet som er unikt så kan du med SIKKERHED finde det her under! Vi bestræber os hele tiden for at have det komplette Halo Design sortiment oprettet på vores hjemmeside. Men hvis du er i tvivl om det mindste så ring endelig vi er altid klar til at hjælpe dig over telefonen eller på mail.

HUSK VI HAR  GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER,  HURTIG LEVERING OG  VERDENS BEDSTE KUNDESERVICE.

49-96 af 575
HaloDesignAtomVerticalSmoke-20
HaloDesignAtomVglampeOpal-20
HaloDesignAtomVglampeSmoke-20
HaloDesignBaltimoreGulvlampeSort-20
HaloDesignBeamSkinnespotHvid-20
HaloDesignBeamSkinnespotSort-20
HaloDesignBerlinGulvlampeMessing-20
HaloDesignBerlinGulvlampeSort-20
Udsalg
HaloDesignBlendBordlampe30Hvid-20
Specialpris 199,00 kr
Pris: 399,00 kr
HaloDesignBodPendel20Opal-20
HaloDesignBodPendel28Opal-20
49-96 af 575

Halo Design: Kvalitet og Innovation i Belysning

Halo Design er et anerkendt mærke inden for belysningsindustrien, kendt for sine innovative og stilfulde lamper, der kombinerer funktionalitet med æstetisk appel. Med rødder i skandinavisk designtradition tilbyder Halo Design lamper, der ikke kun lyser op i dit hjem, men også tilføjer et strejf af elegance og moderne stil til enhver indretning.

Historie og Filosofi

Halo Design blev grundlagt med en mission om at skabe belysningsløsninger, der ikke blot opfylder praktiske behov, men også forbedrer atmosfæren i ethvert rum. Mærket har hurtigt opnået anerkendelse for sin evne til at forene klassisk design med moderne teknologi, hvilket resulterer i lamper, der både er tidløse og avancerede.

Sortiment

Pendler Pendellamper fra Halo Design er perfekte til at skabe fokus og stemning over spiseborde, køkkenøer eller i stuer. Med et udvalg, der spænder fra minimalistiske, enkle designs til mere komplekse og kunstneriske modeller, finder du nemt en pendel, der passer til din stil og behov.

Gulvlamper Gulvlamperne fra Halo Design er både praktiske og dekorative. De er ideelle til at skabe hyggelige læsehjørner eller tilføje ekstra belysning i stuen. Mange af gulvlamperne er justerbare, så du kan rette lyset præcis, hvor du har brug for det.

Bordlamper Bordlamperne tilbyder alsidig belysning, der kan bruges i både arbejds- og afslapningsområder. Med et bredt udvalg af designs, fra klassiske til moderne, er Halo Designs bordlamper perfekte til skriveborde, natborde eller sideborde.

Væglamper Væglamper fra Halo Design er en fremragende løsning til at spare plads samtidig med, at de giver effektiv belysning. Disse lamper kan bruges i gangen, soveværelset eller som læselamper ved siden af sengen.

Innovation og Teknologi

Halo Design er kendt for at inkorporere den nyeste teknologi i deres lamper. Mange af deres produkter bruger LED-lyskilder, der er energieffektive og har en lang levetid. Derudover er mange af lamperne designet med dæmpningsfunktioner, så du kan justere lysstyrken efter dine præferencer og behov.

Bæredygtighed

Et vigtigt aspekt af Halo Designs filosofi er bæredygtighed. Mærket stræber efter at minimere deres miljøpåvirkning ved at bruge materialer af høj kvalitet, der er holdbare og genanvendelige. Deres fokus på LED-teknologi hjælper også med at reducere energiforbruget, hvilket er godt for både miljøet og din elregning.

Kundetilfredshed

Halo Design værdsætter deres kunders tilfredshed og stræber efter at levere produkter af høj kvalitet, der lever op til forventningerne. De tilbyder fremragende kundeservice og står klar til at hjælpe med rådgivning og support, så du får den bedste belysningsløsning til dit hjem.

Konklusion

Halo Design er et mærke, der forstår vigtigheden af god belysning og stilfuldt design. Deres brede udvalg af lamper sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov. Med fokus på innovation, kvalitet og bæredygtighed fortsætter Halo Design med at sætte standarden inden for moderne belysning.

Hvis du leder efter lamper, der kombinerer funktionalitet med en elegant æstetik, er Halo Design det perfekte valg. Udforsk deres sortiment og find den ideelle lampe, der vil lyse op i dit hjem og tilføje en unik atmosfære til dine omgivelser.