UMAGE

UMAGE tager historien om skandinavisk design videre end nogensinde før. De kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet, og blander det med tankevækkende håndværk og miljøpleje. Det har resulteret i udsøgt design med en bæredygtig kant. Alle produkter er fladt pakket i stilfulde æsker for at optimere global logistik, reducere lager- og transportomkostninger og gøre deres designs mere tilgængelige og overkommelige. I processen minimeres CO2 aftrykket på vores planet og maksimerer det etiske engagement i miljøansvar.

I UMAGEs udøvelse af skønhed og bæredygtighed søger de harmoni og sondring i det nordiske landskab. Deres designs er dybt forankret i det varierede bylandskab og rå natur omkring hjertet af København, Danmark. De kan man tydeligt se i deres måde at forme deres lamper og pærer på! De er hele tiden nytænkende og forstående omkring hvordan verdens ser ud omkring dem!

Find din UMAGE designlampe her og få hurtigt leveret.

HUSK VI HAR ✓ GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER, ✓ HURTIG LEVERING OG ✓ VERDENS BEDSTE KUNDESERVICE. KØB DINE UMAGE LAMPE HER.

97-144 af 491
https://www.prolamps.dk/media/catalog/product/2/1/2155_asteria_ruby_with_light_72dpi.png
UmageAsteriaPendelMediumTaupe-20
UmageAsteriaPendelMicro-20
Pris Fra:
Specialpris 617,00 kr
Pris: 794,00 kr
Udsalg
UmageAsteriaPendelMicroNuanceRoseLyserd-20
Specialpris 617,00 kr
Pris: 794,00 kr
UmageAsteriaPendelMini-20
Pris Fra:
Specialpris 1.015,00 kr
Pris: 1.155,00 kr
Udsalg
UmageAsteriaPendelMiniAnthracitegr-20
Specialpris 1.015,00 kr
Pris: 1.155,00 kr
UmageAsteriaPendelMiniBrass-20
Udsalg
UmageAsteriaPendelMiniNuanceRoselyserd-20
Specialpris 1.015,00 kr
Pris: 1.173,00 kr
Udsalg
UmageAsteriaPendelMiniPetrolbl-20
Specialpris 1.015,00 kr
Pris: 1.140,00 kr
Udsalg
UmageAsteriaPlusPendelMiniBlack-20
Specialpris 995,00 kr
Pris: 1.329,00 kr
UmageAsteriaSpotPlatedBrass-20
UmageAsteriaSpotPolishedSteel-20
UmageAsteriaUpLargeBlacksort-20
UmageAsteriaUpLargePearlhvid-20
UmageAsteriaUpMediumBlacksort-20
UmageAsteriaUpMediumPearlhvid-20
UmageAsteriaVglampeLongBlack-20
97-144 af 491

Umage: Skandinavisk Design og Bæredygtighed hos Prolamps

Velkommen til Prolamps’ eksklusive udvalg af Umage belysningsprodukter. Umage, tidligere kendt som VITA Copenhagen, er et dansk brand, der kombinerer æstetik, funktionalitet og bæredygtighed i deres innovative designs. Gennem en fusion af moderne skandinavisk design og miljøvenlige materialer skaber Umage belysning, der ikke kun lyser op i dit hjem, men også skåner vores planet.

Opdag Umages Unikke Sortiment

Hos Prolamps er vi stolte af at præsentere et bredt sortiment af Umage lamper, der passer til enhver smag og indretningsstil. Fra de ikoniske fjerlamper som Umage EOS, der bringer en blød og naturlig atmosfære ind i rummet, til de elegante og geometriske former i Umage Clava Dine og Umage Silvia, der tilføjer et strejf af skandinavisk minimalisme til din bolig.

Bæredygtighed og Kvalitet i Fokus

Umage er kendt for deres dedikation til bæredygtighed. Alle produkterne er designet med omtanke for miljøet, hvilket betyder, at du kan nyde smukt design uden at gå på kompromis med dine grønne værdier. Deres innovative emballage reducerer affald, og deres brug af bæredygtige materialer som genbrugspapir og økologisk bomuld understreger deres engagement i at beskytte vores planet.

Interiørdesign med Umage

Leder du efter inspiration til at integrere Umage lamper i din indretning? Besøg vores inspirationsside for at få idéer til, hvordan du kan kombinere forskellige Umage designs for at skabe en sammenhængende og stilfuld atmosfære i dit hjem. Uanset om du er til det moderne og minimalistiske look eller foretrækker en mere traditionel indretning, har Umage en lampe, der passer perfekt til dine behov.

Nem og Sikker Shopping hos Prolamps

At købe din nye Umage lampe hos Prolamps er både nemt og sikkert. Vi tilbyder hurtig levering og fremragende kundeservice for at sikre, at du får den bedste shoppingoplevelse. Gå ikke glip af vores aktuelle tilbud og find fantastiske rabatter på en række Umage produkter.

Opgrader Dit Hjem med Umage

Uanset om du er på udkig efter en statement piece til stuen, en elegant lampe til soveværelset eller funktionel belysning til kontoret, har Umage noget for enhver smag. Gå på opdagelse i vores komplette Umage kollektion og find din næste favorit lampe i dag.

Kontakt Os

Har du spørgsmål til vores Umage produkter eller brug for rådgivning omkring valg af belysning? Vores venlige og vidende kundeserviceteam står altid klar til at hjælpe. Besøg vores kontakt-side for mere information.